PANINI & GRILL HEUSDEN-ZOLDER

PANINI & GRILL HEUSDEN-ZOLDER Panini & Grill Heusden-Zolder

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Panini & Grill Heusden-Zolder. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 13:13 tevreden! Sneller bezorgd dan verwacht!
26 mrt 2022 om 20:10 Super lekker
20 mrt 2022 om 11:46 zeer lekker en met de glimlach bezorgt top !!
5 mrt 2022 om 22:05 Alles tip top inorde!
5 mrt 2022 om 19:47 Heel lekker!! Een echte aanrader!! Niet twijfelen,zeker bestellen
3 mrt 2022 om 23:57 Het was weer heerlijk zoals altijd. De pasta’s zijn super, stoofvlees blijft mijn topper . Zeker een aanrader
3 mrt 2022 om 0:12 Ik had extra frieten gekozen maar kwam minder dan ik het had verwacht maar het burger was lekker.
20 feb 2022 om 13:23 Saus van panini was een andere dan dat ik had gewild en het was al koud toen we het ontvangen hadden
8 feb 2022 om 23:27 50 min wachten vind ik dan nog niet zo erg, Maar 50 min wachten op koud eten dan weer wel. Al het Eten was compleet koud. Zo jammer weer.
7 feb 2022 om 9:29 Ik ben pas verhuist naar Beringen. Alles overhoop dus eten besteld en zoals de koerier zei .... Dit gaat eens zo goed smaken en dat was ook zo. Lekker warm, vers, vriendelijke service, kortom, een aanrader ! Voor herhaling vatbaar.
5 feb 2022 om 21:57 Op tijd, warm, lekker. Leuk extra voor zoontje. Zeker voor herhaling vatbaar.
5 feb 2022 om 0:18 mss verse frieten in plaats diepvries .paninis heel lekker .ik ga zeker nog bestellen .